Did lag/performance issues get better for u with the latest patch?

  • This topic has 8 replies, 1 voice, and was last updated 9 months ago by syrian_kobold.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #46785

    I am trying to figure out if my connection and computer is the problem, because for me it is still unplayable. (and yes, i tried the sans smooth serifmerif thingy tricksdings)

    [View Poll](https://www.reddit.com/poll/16of042)

    #46787
    Sulz_mania
    Guest

    Got worse

    #46788
    Embarrassed_Horse429
    Guest

    I have seen worse performance and pathfinding in team games

    #46789
    FinnTay
    Guest

    Actually, I wasn’t affected at first, but after the performance fix I now have issues in Teamgames 🙁

    #46790
    UnMapacheGordo
    Guest

    Catastrophic for me.

    Can’t even open the game.

    I’m sure it’s not just the game and my computer needs to update or something but it has been disastrous so far.

    #46791
    hoyohoyo9
    Guest

    Just as an aside, that thing where armies take weird detours just to regroup is back as well.

    It wasn’t there before the hotfix.

    #46792
    Crafty-Cranberry-912
    Guest

    Can barely play single player with the lag/stutter I have now.

    #46793
    grispindl
    Guest

    I can at least play 1v1 again, it still feels laggier than before.

    #46794
    syrian_kobold
    Guest

    No differences for me but I mostly play single player and on Linux

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Back to top button
ajax-loader